Glazen grafmonument in combinatie met zwart graniet

Geplaatst op Begraafplaats Aartselaar in België

Rustig, natuurlijk en modern. Een persoonlijk grafmonument met brievenbus voor Sarah met tekeningen en tekst van haar kinderen.

Zon, wolken en strand
Op de achterste plaquette van dit grafmonument is een grote foto van het strand in kleur geprint en de zon die tussen de wolken doorbreekt. Op de voorste plaquette is de naam, data en tekst diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. De portretfoto van Sarah is net als de foto van het strand op de achterzijde van het glas geprint. Beide glazen plaquettes zijn gemaakt van floatglas.

Twee zerken van graniet en glas
Op de zwart granieten omranding is een dikke zerk van zwart graniet geplaatst. Onder deze zerk vandaan komt een glazen zerk van floatglas. Zowel de glazen zerk als de zerk van zwart graniet zijn iets hoger geplaatst waardoor het lijkt alsof deze zweven. De onderzijde van de glazen zerk is geëmailleerd. De tekeningen van de kinderen voor mama en de tekst in de zerk zijn met blauw emaillepoeder bewerkt. Op de omranding van mat zwart natuursteen is de datum diep gezandstraald.

Plantenvak met brievenbus
Aan de voorzijde van dit grafmonument is een plantvak gemaakt waar bloemen en planten de extra kleur kunnen geven aan het monument en aangepast kan worden per seizoen. Speciaal voor de kinderen die nog een brief aan mama willen sturen, staat er een brievenbus linksvoor in het plantvak.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op  Begraafplaats Aartselaar in België

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen