Glazen grafmonument in blauw en wit met rvs

Geplaatst op Begraafplaats Westduin, Den Haag

Modern en strak. Glas gecombineerd met roestvast staal geeft een rustig en persoonlijk beeld van Dick als 'rots in de branding'.

Donkerblauwe glazen achterplaat
Op het achterste deel van het graf is een geheel blauw geëmailleerde glazen plaquette geplaatst. Deze plaquette is gemaakt van floatglas. Voor de blauwe plaquette is een matglazen plaquette geplaatst met heldere letters. Door de letters transparant te houden, ontstaan blauwe letters met behulp van de achterste plaquette. De naam en data zijn in eigen handschrift uitgevoerd. 

Wit glazen omranding
Door de omranding van floatglas te maken en de onderzijde wit te emailleren ontstaat een natuurlijke groenachtige kleur.

Twee rvs vazen
Aan twee zijden van de voorste plaquette staan twee vazen van roestvast staal (rvs). Deze vazen zijn deels verzonken en zijn vast gemaakt op de betonnen fundering. Door van binnenvazen gebruik te maken, kan het water gemakkelijk worden ververst. In het voorste deel is een vak gemaakt voor bloemen en planten. Het grootste deel is opgevuld met azul grind. Azul is een half edelsteen en een kwarts steensoort. De kleur is lichtblauw tot grijs als het droog is en helblauw als het nat is. Azul macaba komt uit Brazilië en is gemiddeld tussen de 2 en 4 cm groot.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na de realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Westduin in Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen