Glazen babygrafmonument met vlinders en hartje voor Anouk

Geplaatst op algemene begraafplaats in Krimpen aan de Lek

Zacht en lief. Roze met paars getinte hartje en vlinders voor baby Anouk. 

Plaquette van fuse glas met vlinders en hartje
De achterste plaquette is gemaakt van fuse glas. Fuse glas bestaat uit verschillende lagen glas die op elkaar op elkaar versmelten. De roze en paarse hartjes zijn er vervolgens op versmolten. Door veel verschillende lagen te gebruiken ontstaat er een extra diepte met de hartjes. De tekst “heel kort maar toch voor altijd" en de vlinders zijn diep mat gezandstraald en wit gebrandschilderd.

Naamplaquette
De naamplaquette is gemaakt van kristal plus glas. De naam en data zijn in het glas gestraald en wit gebrandschilderd. Het kristal plus glas laat de witte tekst extra helder uitkomen.

Lichtroze omranding met wit bergkristal
Beide glazen plaquettes zijn in wit bergkristal geplaatst. Om het babygrafmonument is een aan de onderzijde lichtroze geëmailleerde glazen omranding geplaatst. 

Vliegende vlinder
Door de vlinder van fuse glas op een op maat gemaakte roestvast stalen steun te plaatsen, lijkt het alsof de vlinder boven de planten fladdert. 

Bosch Glaskunst heeft het babygrafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op de algemene begraafplaats in Krimpen aan de Lek.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer kindergrafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen