Glazen babygrafmonument met vlinder voor Hailey

Geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Een babygrafmonument met vlinder voor liefdevolle herinneringen aan Hailey.

Zerk van kristal plus glas

Voor dit ovale babygrafmonument met vlinder is gekozen voor kristal plus glas, omdat dit voor een zeer heldere uitstraling zorgt en door het speels en kleurrijk te maken het zorgt voor mooie herinneringen aan kinderen. Een extra dementie aan de ovale glazen dekplaat, ook wel zerk genoemd, is de gezandstraalde rand met de witte gebrandschilderde lijn. Ook de tekst en afbeeldingen zijn diep gezandstraald en delen zijn wit gebrandschilderd. Aan de achterzijde van de zerk is op een roestvaststalen houder een vlinder van kristal plus glas geplaatst.

Vlinder 'speelt' met licht en schaduw

De vlinder speelt het ware op een natuurlijke manier met het licht, waardoor de schaduw deels op het liggende deel van het grafmonument en deels op gras en grond te zien is. Hierdoor lijkt het alsof de vlinder fladdert. Deze vlinder is rondom in contour gesneden. Met deze werkwijze kunnen onze kunstenaars bijna alle vormen en modellen maken, waardoor er voor ieder kind een persoonlijk en unieke herinnering vastgelegd kan worden. Aan de achterzijde zijn de lijnen, data en een handje en voetje gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Felroze ovale dibond plaat 

De ovale fundering is door Bosch Glaskunst geheel op maat gemaakt. Op de fundering is een dibond plaat verlijmt. Deze plaat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daar tussenin een polyethyleen kernlaag. Dibond is weer-, wind- en temperatuurbestendig. De plaat is in onze spuitcabine gecoat in een felroze kleur. Boven de dibond plaat zweeft op roestvaststalen afstandhouders de ovale glazen zerk. Op de foto’s is goed te zien hoe licht en zon een schaduw van tekst en afbeelding werpt op de roze plaat.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een kindergraf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk baby- of kindergrafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze kindergrafmonumenten & grafstenen...

Babygrafmonumenten

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen