Glazen babygrafmonument met Teigetje en Winnie de Poeh

Geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer

Lief en vrolijk. Teigetje en Winnie de Poeh op een wolk voor baby Daan gebrandschilderd op twee glazen plaquettes.

Plaquette van matglas
De naam op de staande plaquette matglazen plaquette van floatglas wordt benadrukt door de letters met een helder contour te omlijnen. De tekening van Winnie de Poeh liggend op de wolk en een ster vasthoudt is eerst gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd. De randen van de plaquette zijn plat poly geslepen. 

Teigetje op gebrokkelde plaquette
Voor de matglazen plaquette staat een plaquette van floatglas gemaakt en met gebrokkelde rand. De afbeelding van Teigetje is eveneens gezandstraald en gebrandschilderd. Door de plaquette in een hoek te plaatsen, ontstaat er een speelser beeld.

Blauw glazen omranding en edelsplit azul
Het grafmonument is omrand met lichtblauw glas en aan de onderzijde geëmailleerd. De tekst zijn na het emailleren van het glas diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Binnen de omranding is naast het edelsplit azul in het midden van het grafmonument een vak voor planten gemaakt. Hierdoor kan er elk seizoen een kleur aan dit glazen kindergrafmonument aangebracht worden. 

Bosch Glaskunst heeft het kindergrafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op de Begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen