Glazen babygrafmonument met regenboog voor Lennan

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Oud-Beijerland

Lief, kleurrijk en persoonlijk. Een regenboog voor Lennan met gezandstraalde handen en liefdevolle groet van familie.

Staande plaquette met wolken en regenboog
In de staande plaquette van dit babygrafmonument voor een jongen zijn de teksten en hartjes diep mat gezandstraald en wit gebrandschilderd. De glazen plaquette is in een vrije vorm geslepen en loopt mee in de boog van de regenboog. De afbeelding van de kleurrijke regenboog en de wolken zijn op de achterzijde geprint. De print is beschermd met een lichtdoorlatende folie. 

Glazen omranding donkerblauw met handafdrukken
Rondom het babygrafmonument is een uit glas vervaardigde donkerblauwe omranding geplaatst. Op de bovenzijde van deze glazen omranding zijn de handafdrukken mat gestraald. Tekst en datum zijn gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd.

Opvulling met wit en blauw
Binnen de blauw glazen omranding is het babygrafmonument opgevuld met azul macauba en wit bergkristal. Zowel azul macauba als wit bergkristal is een edelsplit afkomstig uit Brazilië. Azul macauba behoort tot de kwarts soorten en het witte split tot de groep bergkristal. Aan de voorzijde van dit babygrafmonument is een klein gedeelte gemaakt voor bloemen en planten. Door in de herfst bijvoorbeeld heide te planten en in de zomer juist kleurrijke bloemen kan er per seizoen een andere kleur aan het monument worden gegeven.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene begraafplaats Oud-Beijerland

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden van grafmonumenten en grafstenen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen