Glazen babygrafmonument met giraf voor Joy

Geplaatst op kerkhof H.H. Engelenbewaarderskerk Hazerswoude-Dorp

Lief en vrolijk. Een glazen grafmonument met giraf in roze- en grijstinten voor baby Joy.

Plaquette met foto van giraf
De achterste plaquette van 50 x 40 x 1,9 cm  is gemaakt van floatglas. De randen zijn poli (strak) geslepen. De foto met giraf is aan de achterzijde geprint met een donkere achtergrond waardoor er een krijtbord-effect ontstaat. Ter bescherming van de foto is er een lichtdoorlatende folie aangebracht.

Naamplaquette
De letters op de naamplaquette van 40 x 30 x 1,9 cm zijn diep mat gezandstraald. Om een rustig beeld te behouden, is gekozen voor alleen witte tekst.

Dibond omranding met roze bergkristal
Om het babygrafmonument is een opstaande zwarte dibond rand geplaatst en opgevuld met roze bergkristal. Op het graf staat een roestvast stalen graflantaarn. Het speciale oliereservoir zorgt ervoor dat de lamp vele malen langer brandt dan een kaars. Met de bijgeleverde slang en trechter is het reservoir eenvoudig te vullen. Het glazen windlichtje is in zowel in rood, wit of transparant verkrijgbaar. 

Bosch Glaskunst heeft het babygrafmonument na realisatie geplaatst op  een eigen graf op het kerkhof H.H. Engelenbewaarderskerk in Hazerswoude-Dorp.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Onze ontwerpers en kunstenaars adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer kindergrafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen