Glazen grafmonument met bloemen en vlinder voor Benjamin

Geplaatst op begraafplaats Kerkhoflaan Den Haag

Vrolijk en speels. Een glazen plaquette met bloemen en een vlinder en een grote kei omringd met bergkristal voor baby Benjamin.

Bloemen en vlinder op kristal plus glas
De plaquette is gemaakt van kristal plus glas en is geplaatst op een turquoise lessenaar van dibond. De speelse bloemetjes en het vlindertje zijn deels gezandstraald en geheel gebrandschilderd. Zodra de zon schijnt, ontstaan er wisselende schaduweffecten op de turquoise achterplaat, wat een speels en natuurlijke uitstraling geeft. De puntjes op de letters zijn vervangen door hartjes. De glazen plaquette is gemonteerd door middel van vier afstandhouders van roestvast staal.

Omranding van dibond met kei en kwartsiet
Om het grafmonument is een omranding geplaatst van dibond. Dibond bestaat uit twee lagen aluminium en is bijzonder goed buigbaar. Dit materiaal is zeer subtiel aanwezig en heeft een extreem lange levensduur. De binnenzijde is opgevuld met een grote rivierkei en Aventurijn, een kwartsiet afkomstig uit Brazilië. Aventurijn wordt ook vaak groen bergkristal genoemd.

Bosch Glaskunst heeft het babygrafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf  op begraafplaats Kerkhoflaan 12 in Den Haag.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk (kinder)grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Kindergrafmonumenten

Mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen