Gefused grafmonument met Birgitte als spil van het gezin

Geplaatst op begraafplaats Sint Matthias Parochie in Warmond

Een persoonlijk en kleurrijk gefused grafmonument voor Birgitte omringd door haar kinderen.

Twee glazen plaquettes
De achterste glazen plaquette is gemaakt van fuse glas. Fusen is het versmelten van verschillende dunne lagen glas op elkaar. De figuren symboliseren Birgitte en haar kinderen, waarbij de moeder de spil van het gezin uitbeeldt. De voorste staande plaquette is gemaakt van floatglas. De plaquette is rondom poli geslepen. De naam en datum zijn aan de achterzijde diep mat gestraald en wit gebrandschilderd.

Wit glazen omranding
Om het glazen grafmonument is een omranding van floatglas geplaatst. De glazen binten zijn aan de onderzijde wit geëmailleerd. De uiteindelijke kleur ontstaat door het groen van het floatglas. De tekst 'omdat er liefde is, bestaat er geen voorbij' is aan de onderzijde diep gestraald en blauw gebrandschilderd. De hartjes zijn aan de bovenzijde gezandstraald.

Roze bergkristal met rvs vaas
De binnenzijde van het grafmonument is aan de voorzijde deels opgevuld met roze bergkristal en deels met potgrond. Te midden van het kristal is een roestvast stalen vaas geplaatst. Door de kunststof binnenvaas te gebruiken kan deze gemakkelijk schoon worden gehouden. In het plantvak kunnen bloemen en planten desgewenst per seizoen worden gewisseld.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de begraafplaats Sint Matthias Parochie in Warmond.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

grafmonumenten van glas

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen