Doorgezaagde ruwe kei met glas en rvs voor Niek

Geplaatst op gemeentelijke Begraafplaats Boskoop

Natuurlijk en rustgevend. De doorgezaagde ruwe kei in combinatie met glas en roestvast straal voor Niek straalt een oase van rust uit.

Natuurlijke ruwe kei met glas en rvs

Deze ruwe is van een groen-paars genuanceerde verde alverso soort (Serpentijn) en is afkomstig uit Turkije. Op tweederde van de steen is er een stuk uit de steen gezaagd en opgevuld met twee rondom gebrokkelde floatglas plaquettes. Deze plaquettes zijn met roestvast stalen afstandhouders op de steen gemonteerd. Bijzondere lichteffecten ontstaan wanneer het zonlicht op het glas schijnt.

 

Omranding van ruwe flagstones 

Rondom het grafmonument zijn flagstones geplaatst. Dit geeft een zeer natuurlijke uitstraling en past mooi bij het ruwe van de zwerfkei. Op de steen linksvoor is de volledige naam en data gestraald en wit ingekleurd. Het door de rivier geslepen roze keitjes in het midden door het graf heen zijn de kinderen en kleinkinderen die elk een persoonlijke boodschap op het keitje mee kunnen geven aan papa of opa.

Rvs uitgesneden letters op de kei

De volledige naam en data staat vermeld op een van de ruwe flagstones in de omranding. Zijn roepnaam en leeftijd zijn uit roestvast staal geneden en in de kei geboord. Door de naam compleet uit één stuk te maken oogt de afwerking heel erg netjes en strak.

Bankje van boomstam

Doordat dit grafmonument een houten grafmonument is heeft de familie toestemming gekregen voor het plaatsen van een bankje. Ook het bankje is heel natuurlijk en gemaakt uit boomstammen.Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Niek na realisatie geplaatst op een eigen graf op de gemeentelijke Begraafplaats in Boskoop.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
 

Grafmonumenten en grafstenen

Glazen grafmonumenten kinderen

Overzicht voorbeelden, ideeën & Inspiratie

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen