Blauw glazen kindergrafmonument met kleurenprint voor Senna

Begraafplaats Onderlangs in Castricum

Stoer en vrolijk. Een blauw kindergrafmonument met twee glazen plaquettes voorzien van portretfoto, handschrift, handafdruk en tekening van Senna.

Staande plaquette met grote portretfoto
Op de grote staande plaquette is aan de achterzijde een grote portretfoto van Senna in kleur geprint. Op de voorzijde van de kleine staande plaquette is de handafdruk van Senna gezandstraald. Door de dikte van het glas en combinatie met de kleurenprint ontstaat er dieptewerking, waardoor de handafdruk goed zichtbaar is. De plaquette is gemaakt van floatglas.

Plaquette met naam en tekening
Op de voorste plaquette de naam in zijn eigen handschrift diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Een subtiel detail is een kleine gezandstraalde tekening van Senna die eveneens wit gebrandschilderd is.

Lichtblauwe glazen omranding
Om het glazen grafmonument is een omranding van floatglas geplaatst. De glazen binten zijn aan de onderzijde lichtblauw geëmailleerd. In de voorste blauw geëmailleerde glazen strook is zijn naam en data gezandstraald en wit gebrandschilderd. Het gehele grafmonument is opgevuld met azul macauba, een kwartsteen afkomstig uit Brazilië.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen kindergraf in het kinderhofje op Begraafplaats Onderlangs in Castricum

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk kindergrafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Voorbeelden kindergrafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen