Matglazen grafmonument met rvs voor Ellie

Geplaatst op begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein

Rustgevend met veel contrast en uiting van vrijheid. Een glazen grafmonument met rvs voor Ellie, geplaatst naast het eveneens glazen monument van haar kleindochter Noa.

'Zwevende' zerk van floatglas

De glazen zerk is op hoge temperatuur in de oven versmolten. Hierdoor is de plaquette niet meer vlak, wat een mooi contrast vormt met de strakke onderdelen in het monument. De glazen dekplaat van floatglas is aan de onderzijde geëmailleerd met witte emaile. Door de zes roestvast stalen afstandhouders zweeft de glazen zerk als het ware boven het grafmonument.

Rvs omranding en een rvs object

De omranding is van roestvast staal, kwaliteit 316 en in verstek aan elkaar gelast. Het object is vrij gekozen en kan de parel van god betekenen, zoals op de linker zerk in tekst is gezandstraald. Het object is op maat gemaakt aan de hand van genoemde wensen.

Mat glazen pilaren met vogel

Uit de drie pilaren is de ronde vorm als contour geslepen. De vogel in de rechter bovenhoek staat symbool voor vijheid en bevrijden. De achterste pilaren zijn geheel mat gestraald en de letters zijn helder gehouden. De voorste pilaar is geheel tranparant om extra diepte te creëren in het monument.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Grafmonumenten met glas en rvs

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen