Bijzetting van glas voor Beniti op zerk van natuursteen

Geplaatst op begraafplaats Mechelen in België

Strak en persoonlijk. Deze glazen plaquette met handtekening en zwart-witfoto verenigd kunstenaar Beniti Cornelis met zijn familie. 

Glazen plaquette met handtekening en foto
In het midden van de plaquette, gemaakt van kristal plus glas, is de handtekening van de kunstenaar te zien. De handtekening is eerst diep gezandstraald en vervolgens wit gebrandschilderd. Dat geldt eveneens voor de persoonlijke kunstafbeelding rechts onderin de plaquette. De linkerzijde van de glazen plaquette is grof gebrokkeld. Dit creëert een fraai spiegeleffect op de donkere natuurstenen zerk.

Bestaande zerk van natuursteen
De glazen plaquette is met vier afstandhouders van roestvast staal geplaatst op een zerk van zwart graniet. Door het gebruik van kristal plus glas in plaats van floatglas zijn de witte gebrandschilderde letters op de donkere achtergrond goed te zien Het contrast bij de grijstinten op de foto zijn hierdoor ook duidelijker.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op begraafplaats Mechelen in België.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen