Babygrafmonument met kei en glazen vlinder

Geplaatst op begraafplaats Zaandijk

Stoer en lief. Een grote kei voor baby Jaël met een lichtblauwe vlinder van glas.

Kei en blauwe vlinder van glas
Een stoer grafmonument voor baby Jaël bestaande uit een Verde Alverso kei 84 cm hoog, 60 breed en 16 cm dik. Bovenop de kei is een lichtblauwe vlinder van glas (34 cm breed, 23 cm hoog en 1 cm dik) bevestigd door middel van een roestvaststalen (rvs) afstandhouder. De letters en cijfers zijn gemaakt van roestvast staal (rvs) en met staafjes van rvs bevestigd op de voorkant van de kei. De kei is geplaatst op een betonnen fundering van 60 x 40 x 8 cm (b x l x d).

Van ontwerp tot en met plaatsing
Bosch Glaskunst ontwerpt en vervaardigd al bijna 25 jaar grafmonumenten voor overleden baby's en kinderen. Met de grootste zorg en vakbekwaamheid zetten wij uw persoonlijke en onvergetelijke herinneringen aan uw kind om in een monument of gedenkteken dat u troost biedt. U en eventueel broertjes, zusjes of andere familieleden mogen van a tot z meedenken en meewerken aan het gedenkteken in ons atelier tot en met het plaatsen op de door u gekozen begraafplaats. 

Bosch Glaskunst heeft het babygrafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf  op algemene begraafplaats Zaandijk.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk (kinder)grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Kindergrafmonumenten

Mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen