Babygrafmonument met glazen hartjes voor Marlin

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Maarssen

Liefdevol en persoonlijk. Een babygrafmonument met roze en wit hartje met handafdrukken van Marlin

Print van wolken
De achterste plaquette is gemaakt uit kristal plus glas. Door de keuze van het extra heldere glas komen met name de lichte kleuren zoals wit, roze en lichtblauw goed uit. Op de achterzijde is een foto van wolken geprint. De handafdrukken, tekst en het hartje zijn uitgevoerd in een felroze kleur.

Lichtblauwe glazen omranding
Voor dit grafmonument is gekozen voor een lichtblauwe omranding, passend bij de blauwe lucht van de fotoprint en het witte bergkristal. Op de bovenzijde is subtiel een afdrukje van haar voet en hartjes gezandstraald. De tekst aan de onderzijde is eerst diep gezandstraald en daarna wit gebrandschilderd.

Lessenaar van glas
In het midden van het grafmonument is een glazen lessenaar geplaats met een persoonlijke afbeelding van Marlin. De plantvakken zijn afgescheiden met dibond in verschillende bogen. Het voorste deel in opgevuld met tuinaarde en het achterste stuk is geheel opgevuld met wit bergkristal. Het middelste stukje is opengehouden om een persoonlijke opvulling door de familie te laten verzorgen.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats Maarssen.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos. Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Voorbeelden babygrafmonumenten

Grafmonumenten meisjes

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen