Grafmonumenten voorbeelden, ideeën & inspiratie

Dé specialist in persoonlijke en unieke grafmonumenten van glas, sinds 1996

Bij Bosch Glaskunst wordt een grafmonument op maat ontworpen en vervaardigd. Altijd bijzonder en uniek met persoonlijke aandacht op elk vlak. Zo is het bij ons ook mogelijk om zelf te ontwerpen en mee te helpen tijdens de productie en plaatsing. Mocht u nog geen idee hebben dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij begeleiden u namelijk van begin tot realisatie. Samen zorgen we ervoor dat u kunt herinneren zoals u dat wenst. U bent te allen tijde van harte welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Bekijk hieronder alvast online enkele gerealiseerde grafmonumenten ter inspiratie.

Voorbeelden en inspiratie kindergrafmonumenten Kindergrafmonumenten van glas

Een kindergrafmonument van glas, transparant en kleurrijk met tekeningen, foto's en speelgoed: bekijk online de mogelijkheden voor kindergedenktekens.

Kindergrafmonumenten

 

Voorbeelden gerealiseerde grafmonumenten van glas. Grafmonumenten van glas

Bekijk creatieve en persoonlijke voorbeelden met gefused glas, kristal plus, gematteerd, transparant, gekleurd, gezandstraald en gebrandschilderd glas. 

Glazen grafmonumenten

 

Voorbeelden gerealiseerde grafmonumenten van glas met natuursteen. Grafmonument van glas met natuursteen

Natuursteen is fantastisch mooi te combineren met glas voor een natuurlijke en transparante uitstraling. 

Glas met natuursteen

 

Voorbeelden, ideeën en inspiratie gerealiseerde grafmonumenten van glas met rvs. Grafmonumenten van glas met rvs

Door roestvast staal (rvs) te combineren met glas ontstaan er moderne en strakke grafmonumenten. Ook goed te combineren met accessoires van roestvast staal.

Glas met rvs


 

Voorbeelden, ideeën en inspiratie gerealiseerde grafmonumenten van glas met cortenstaal. Grafmonumenten van glas met cortenstaal

Een grafmonument van glas gecombineerd met cortenstaal geeft met de roestbruine kleur, naast een moderne en persoonlijke tint, een warme uitstraling.

Glas met cortenstaal


 

Voorbeelden, ideeën en inspiratie gerealiseerde grafmonumenten van glas met ruwe keien en stenen. Grafmonumenten van glas met ruwe keien en stenen

Ruwe keien en stenen kunnen eindeloos gecombineerd worden met glas voor een grafmonument met een natuurlijke uitstraling en persoonlijke tint.

Glas met ruwe keien en stenen

 

Hieronder ziet u voorbeelden, ideeën & inspiratie voor gerealiseerde grafmonumenten van glas, natuursteen, roestvast staal (rvs) of cortenstaal. Deze staan in geheel willekeurige volgorde en niet zoals de rubrieken hierboven gerubriceerd.


Bijzetting van glas met zwart-witfoto op natuurstenen zerk. Bijzetting kunstenaar Beniti Cornelis

Strak en persoonlijk. Een glazen plaquette met handtekening en zwart-witfoto geplaatst op een zerk van graniet verenigd Beniti met zijn familie.

Ontdek meer

 

Glazen babygrafmonument met bloemen en vlinder Babygrafmonument Benjamin

Glazen babygrafmonument met een plaquette van kristal plus glas met bloemen en vlinder, grote rivierkei en omringd door groen bergkristal.

Ontdek meer
 

 

Grafmonument Boris

Een grafmonument van glas, dibond en Ardenner split grind met een speelse en vriendelijke uitstraling met kindertekening, geplaatst in Amstelveen/Amsterdam.

Ontdek meer

 

Grafmonument met brievenbus voor Wendy. Grafmonument Wendy

Bijzonder grafmonument voor Wendy geplaatst in Leidschendam-Voorburg met veel persoonlijke details vervaardigd uit glas, graniet en leisteen.

Ontdek meer

 

Grafmonument met blauw glazen omranding met subtiel verwerkte tennisracket en -bal. Grafmonument Jan

Grafmonument van floatglas met handgeschreven gebrandschilderde teksten, blauwe omranding met subtiel verwerkte tennisracket en -bal.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met ruwe keien met foto van strand, geplaatst in Den Haag. Grafmonument Marjo

Glazen grafmonument met ruwe stenen voor Marjo. De full colour foto op de plaquette is deels transparant gehouden waardoor de foto als het ware zweeft.

Ontdek meer

 

Grafmonument met ruwe kei en glazen dekplaat, geplaatst in Brielle. Grafmonument Jules 

Een grafsteen gemaakt van ruwe kei in een bed van rivierstenen met een glazen dekplaat voorzien van zonnebloem print 'zwevend' boven het graf.

Ontdek meer

 

Grafmonument van kristal plus glas met gezandstraalde orchidee en gebrandschilderde naamplaquette. Grafmonument Joanna

Een grafmonument van kristal plus glas in kleurencombinatie roze, paars en wit met gezandstraalde orchidee en gebrandschilderde naamplaquette.

Ontdek meer

 

Matglazen kindergrafmonument in de vorm van een ster, geplaatst in Warmond. Grafmonument Ruben

Een matglazen kindergrafmonument in de vorm van een ster met gezandstraalde en gebrandschilderde hand- en voetafdruk geplaatst in een bed van wit bergkristal.

Ontdek meer

 

Granieten/glazen grafmonument voor Catrien met foto van ouderlijk huis. Grafmonument Catrien

Een strak grafmonument van graniet en glas met een geprinte foto van de woning van Catrien met op de glazen plaat een bijpassende gezandstraalde tekst.

Ontdek meer

 

Gedenkteken voor het Leger des Heils op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Grafmonument Leger des Heils

Het gedenkteken voor het Leger des Heils, geplaatst op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam, ter ere van de mensen die in het Leger hebben gediend.

Ontdek meer

 

Granieten grafsteen met kristal plus glas voor Sacha. Grafmonument Sacha

Algemeen grafmonument van zwart gezoet graniet gecombineerd met helder kristal plus glas, waardoor de wit gebrandschilderde letters goed naar voren komen.

Ontdek meer

 

Urnengraf van kristal plus glas met rvs vaas voor Cora is tot gekomen in samenwerking met haar moeder, echtgenoot en kinderen. Urnengraf monument Rijswijk

Dit urnengraf monument in rijswijk geplaatst is tot stand gekomen in samenwerking met de echtgenoot, kinderen en haar moeder. 

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument in de vorm van een hart met gebrokkelde rand, op de achterzijde een geprinte foto en zelf getekend hartje en naam van Danique. Kindergrafmonument Danique

Glazen kindergrafmonument in de vorm van een hart met gebrokkelde rand, op de achterzijde een geprinte foto en zelf getekend hartje en naam van Danique.

Ontdek meer

 

Grafmonument met ruwe kei, glas en graniet Grafmonument Jan

Grafmonument met granieten omranding, ruwe kei en glazen plaquette met gezandstraalde boot, waarmee Jan graag de wateren van het Westland bevoer.

Ontdek meer

 

Zwart granieten grafmonument met glazen plaquettes voor vader en dochter Grafmonument vader en dochter

Grafmonument voor vader en dochter in Rijswijk. Met een zwart granieten zerk en glazen plaquettes met gezandstraalde orchidee voor Jaap en tulp voor Mary.

Ontdek meer

 

Glazen babygrafmonument met vlinder voor Hailey in felroze tinten. Babygrafmonument Hailey

Een liefdevol babygrafmonument met vlinder voor Hailey. Kristal plus glas biedt mogelijkheden voor elk kind een unieke en persoonlijke herinnering te maken.

Ontdek meer


 

Urnengrafmonument voor Ilse en Dre in Kwintsheul. Urnengraf Ilse en Dre

Urnengraf voor Ilse en Dre met voor ieder een glazen plaquette met in eigen handschrift gezandstraalde en gebrandschilderde naam, tekst en gitaar.

Ontdek meer

 

Matglazen grafmonument met rvs voor Ellie in Nieuwegein. Grafmonument Ellie

De combinatie van een matglazen grafzerk me een strakke rand van rvs geeft dit monument een moderne uitstraling. Met gezandstraalde vogel en parel van rvs.

Ontdek meer

 

 

Doorgezaagde ruwe kei met glas en rvs voor Niek in Boskoop. Grafmonument Niek

Grafmonument met doorgezaagde ruwe kei, glas en rvs geeft een natuurlijke uitstraling met rondom ruwe flagstones en met uit rvs gesneden letters en cijfers.

Ontdek meer

 

 

Glazen grafmonument met witte omranding van kristalplus glas en gezandstraalde en gebrandschilderde vlinders. Grafmonument Whitney

Glazen grafmonument met witte omranding van kristalplus glas en gezandstraalde en gebrandschilderde vlinders.

Ontdek meer

 

 

Glazen grafmonument met pilaar van basalt en gezandstraalde bloemen Grafmonument Willem

Glazen grafmonument met pilaar van basalt combineert op natuurlijke wijze goed met de door de rivier geslepen rivierkeien.

Ontdek meer

 

 

Modern en strak glazen grafzerk bestaande uit een zwarte en gematteerde plaquette omarmd door een rvs band met eigen tekst op begraafplaats Woubrugge. Grafmonument Teun

Modern en strak glazen grafmonument bestaande uit een zwarte en gematteerde plaquette omarmd door een rvs band met eigen tekst op begraafplaats Woubrugge.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met Boeddhabeeld voor Nicky. Grafmonument Nicky

Grafmonument met bronzen boeddhabeeld, geplaatst tussen twee in contour geslepen glazen pilaren en afgewerkt met een wit geëmailleerde zerk van floatglas.

Ontdek meer

 

 

Glazen grafmonument met boot in kabbelend water, geplaatst op Begraafplaats Schipluiden. Grafmonument Simon

Glazen grafmonument met gezandstraalde afbeelding van Simons eigen boot, varend op de rivier in kabbelend water. Geplaatst op Begraafplaats Schipluiden. 

Ontdek meer


 

Urnengraf met sokkel van zwart gezoeten graniet met boeddha, gezandstraalde zon en ohm teken op Begraafplaats in Rosmalen. Urnengraf Sandra

Urnengraf met Boeddha op zwart granieten sokkel met glazen zerk uitgevoerd met paarse achterplaquette en een uitgesneden zon.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met full colour foto en fel gekleurd zand voor Henk. Grafmonument Henk

Grafmonument met twee glazen plaquettes met full colour print en zwart-wit foto in combinatie met golvende banen van fel gekleurd grof zand.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument in kleuren van de ondergaande zon en met full colour foto van Jeanne Grafmonument Jeanne

Glazen grafmonument in de kleuren geel, oranje en rood die de ondergaande zon verbeelden met de warme woorden van Jeanne die daarnaar verwijzen.

Ontdek meer

 

Grafmonument met meerpaal en windroos. Grafmonument Evert

Wind- en waterelementen zijn voor Gerrit verwerkt in dit bijzondere en rustgevende grafmonument. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met uitzicht op een zonnig strand, vlinders en hartjes van de kinderen voor Monique. Grafmonument Monique

Een liefdevol en persoonlijk grafmonument voor Monique met vlinders, een zonnig strand en glazen hartjes van haar kinderen.

Ontdek meer

 


Glazen grafmonument met golvende vormen van glas en bergkristal Grafmonument Jan

Een persoonlijk grafmonument voor Jan met golvende vormen uit glas gesneden en met drie kleuren bergkristal gecreëerd.

Ontdek meer

 

Speels en kleurrijk glazen grafmonument voor Iris met regenboog en vlinders. Grafmonument Iris

Een regenboog met vlinders zorgt voor een speels en kleurrijk grafmonument voor Iris.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met zonnestralen, rozen en een natuurstenen pilaar als vaas. Grafmonument Astrid

Transparant en creatief. Een glazen grafsteen met zonnestralen en diep gestraalde rozen voor Astrid. 

Ontdek meer

 

Kindergrafmonument met vlinders en lieveheersbeestje voor Luuk. Kindergrafmonument Luuk

Lief en vrolijk. Fladderende vlinders met een lieveheersbeestje op een glazen plaquette voor Luuk.

Ontdek meer

 

Gecombineerd grafmonument voor vader en zoon van rvs, graniet en glas. Grafmonument Brian en Koos

Strak, modern en stoer. Een gecombineerd en persoonlijk grafmonument van roestvast staal, graniet en glas voor vader en zoon.

Ontdek meer

 

Gesmolten bloemen met gezoet Belgisch hardsteen. Grafmonument Fenny

Fleurig en creatief. Kleurrijke bloemen van gesmolten glas voor Fenny. Alle details met de hand gesneden.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met kleurrijke klaproos in 3d Grafmonument Lenie

Kleurrijk, fleurig en in 3d: een driedimensionale glazen klaproos en een kleinere klaproos nog in de knop voor Lenie.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met kunstwerk Grafmonument Jopie

Creatief en kleurrijk. Een grafmonument met dubbele glazen plaquettes, waarvan de achterste gemaakt uit fuse glas met rechtsboven een kunstwerk voor Jopie.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met paarse viooltjes en roodborstje voor Ina op begraafplaats Beukenhof in Schiedam. Grafmonument Ina

Een bloem- en kleurrijk grafmonument met paarse viooltjes, een roodborstje en blauwe omranding voor Ina.

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument voor een jongen in de vorm van een hart met favoriete knuffel Olli de olifant Kindergrafmonument Quinten

Lief, vrolijk en kleurrijk. Een monument van glas voor Quinten met zijn favoriete knuffel Olli het olifantje.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met strand en schelpen en rvs vaas. Grafmonument Desmond

Energiek, vrolijk en cool. Een glazen grafmonument met schelpen, strand en levenslustige foto van Desmond.

Ontdek meer

 


Glazen grafmonument met strand, duinen, schelpen en golvende glazen zerk als kabbelend water. Grafmonument Marjan

Rustgevend en natuurlijk grafmonument met strand, duinen, schelpen en kabbelend water voor Marjan.

Ontdek meer
 

 

Glazen kindergrafmonument meisje met blauwe en roze vlinders, paarse omranding, wit bergkristal en plantvak in stervorm. Kindergrafmonument Lotte

Vrolijk, speels en kleurrijk. Blauwe en roze fladderende vlinders, paarse rand en plantvak in de vorm van een ster voor Lotte. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met twee glazen plaquettes met zonnestralen en natuurstenen zerk voor Anneke op Begraafplaats Schollevaar. Grafmonument Anneke

Warme zonnestralen voor Anneke op een glazen plaquette gecombineerd met natuurstenen zerk van licht labrador graniet.

Ontdek meer

 

 

Glazen kindergrafmonument voor meisje met stripfiguur Minnie Mouse op begraafplaats Ölandhorst in Lelystad. Grafmonument Kayleigh

Kindergrafmonument met stripfiguur van Minnie Mouse en persoonlijke kleurenfoto van Kayleigh.

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument in de vorm van een ster voor de tweelingbroertjes Senn en Finn. Kindergrafmonument Senn en Finn

Kindergrafmonument uitgevoerd in lichtblauw en wit met glazen ster voor tweelingbroertjes Senn en Finn.

Ontdek meer

 

 

Glazen grafmonument in diverse grijstinten met lichtroze en persoonlijke tintjes zoals een vrachtauto, handen en foto. Grafmonument Margreet

Glazen grafmonument gecombineerd met natuursteen en persoonlijk gemaakt door de vrachtauto, handen en foto van Margreet.

Ontdek meer

 

 

Kindergrafmonument van kristal plus glas met kindertekening, handgebaren voor doven en roze amsterdammertje Grafmonument Philène

​Kindergrafmonument voor een meisje met kindertekening van Philène, roze amsterdammertje en tekst in de vorm van handgebaren voor doven.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met zee en strand met blauwe omranding, witte schelpen en portretfoto. Grafmonument Hans

Persoonlijk gedenkteken in blauw met fotoprint van zee en strand met bijpassende blauwe omranding voor Hans.

Ontdek meer


 

Glazen urnengrafmonument met glazen hart, portretfoto en roze dekplaat. Urnengrafmonument Sylvia

Urnengrafmonument met twee staande plaquettes, verbonden met een glazen hart en roze dekplaat voor Sylvia.

Ontdek meer


 

Glazen kindergrafmonument voor een jongen met blauwe giraf, hand- en voetafdruk, blauw glazen omranding met wit bergkristal. Kindergrafmonument Rodyn

Glazen kindergrafmonument met vrolijke blauwe giraf voor Rodyn, gezandstraalde hand- en voetafdruk en blauwe omranding.

Ontdek meer

 

Glazen urn met rood, wit en blauwe accenten, gebogen glazen plaquette en rvs omranding Urnengrafmonument Marinus

Met de mond geblazen urn met rood, wit en blauwe accenten, gebogen glazen plaquette en vaas en omranding van rvs voor Marinus.

Ontdek meer

 


Grafmonument met lessenaar op maat en fotoprint van Martinitoren Groningen, geplaatst op Begraafplaats St. Barbara in Den Haag. Grafmonument Jacob

Bijzonder algemeen grafmonument met op maat gemaakte lessenaar en fotoprint van de Martinitoren in Groningen.

Ontdek meerGlazen urnengrafmonument met collage van eigen schilderijen voor kunstschilder Hans van Wissen Urnengrafmonument Hans

Urnengrafmonument voor kunstschilder Hans van Wissen met collage van eigen schilderijen.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met zwart-witfoto en omranding van cortenstaal voor Jasper op begraaf- en gedenkpark in Hengelo. Grafmonument Jasper

Persoonlijk, eenvoudig en modern grafmonument met grote zwart-witfoto en omranding van cortenstaal.

Ontdek meer

 

 

Gecombineerd glazen urnenmonument voor Marlies en Ivo op Oosterbegraafplaats in Alphen a/d Rijn. Urnengraf Marlies en Ivo

Modern en transparant. Een gecombineerd blauw glazen urnenmonument voor Marlies en Ivo.

Ontdek meer

 

Kindergrafmonument met treintje voor Sam op begraafplaats Holy in Vlaardingen. Kindergrafmonument Sam

Een vrolijk en speels kindergrafmonument met treintje gebrandschilderd op een glazen plaquette.

Ontdek meer

 

Grafmonument met Subaru Impreza op algemeen graf hervormde begraafplaats Oudewater. Grafmonument Wilfred

Een bijzonder grafmonument voor Wilfred met fotoprint van zijn favoriete rode Subaru Impreza.

Ontdek meer

 

 

Blauw glazen grafmonument voor Shirley op begraafplaats Alkmaar Westerveld. Grafmonument Shirley

Blauw glazen grafmonument voor Shirley met een staande plaquette en gebrandschilderde tekst en blauwe omranding.

Ontdek meer

 

Glazen urnengrafmonument met T-Ford, geplaatst bij crematorium Meerbloemhof Zoetermeer. Urnengrafmonument Leen

Modern en strak urnengrafmonument met een historisch tintje in combinatie met een glazen urn met as van zijn geliefde hond.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met eigen schilderij geplaatst op begraafplaats Meerbloemhof in Zoetermeer. Grafmonument met eigen schilderij

Creatief en kleurrijk glazen grafmonument van kristal plus met print van zelf gemaakt schilderij.

Ontdek meer

 


Zwart granieten grafmonument in de vorm van piano of vleugel met toetsen van glas Grafmonument Rolando

Muzikaal, uniek en persoonlijk grafmonument uit een stuk zwart graniet gesneden met toetsen van gefused glas.

Ontdek meer

 

 

Blauw glazen kindergrafmonument met zwevende ster. Kindergrafmonument Luxiaro

Lief, stralend en blauw. Een zerkje voor Luxiaro vereeuwigd in een zwevende ster en zijn naam met sierlijke letters gebrandschilderd.

Meer over dit grafmonument

 


Glazen grafmonument met zee, schelpen en helmgras in Katwijk aan de Rijn. Grafmonument Nel

Zee, schelpen en helmgras. Een natuurlijk en persoonlijk glazen grafmonument voor het familiegraf van Nel.

Ontdek meer

 

Babygrafmonument met drie glazen vlinders. Babygrafmonument Chelsea en Chloë

Lief, zacht en helder. Een mooi babygrafmonument met drie glazen vlinders met veel details voor Chelsea en Chloë.

Ontdek meer

 

Kleurrijk kindergrafmonument met legosteentjes, KanjerKetting en gedicht voor Quirijn. Kindergrafmonument Quirijn

Kleurrijk, vrolijk en speels. Een uniek en persoonlijk kindergrafmonument met KanjerKetting, gedicht en legosteentjes, het favoriete speelgoed van Quirijn.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met vierkante zerk en roos geprint op dibond achterplaat. Grafmonument Jeanne

Fleurig, lief en transparant. Een mooi grafmonument met vierkante glazen zerk en geprinte roos voor Jeanne.

Ontdek meer


 

Grafmonument met ruwe kei en uil van floatglas. Grafmonument Mick

Natuurlijk, robuust en persoonlijk. Een ruwe kei met uil van floatglas en omrandt met rivierkeien, aangeleverd door familie van Mick.

Ontdek meer

 

Babygrafmonument met glazen hartjes en wolkenprint voor Marlin. Grafmonument Marlin

Liefdevol en persoonlijk. Een babygrafmonument met roze en wit hartje met handafdrukken en persoonlijke afbeelding van Marlin.

Ontdek meer

 

Zerk van glas en naatuursteen met orchidee voor Janny, op Algemene Begraafplaats, Maassluis. Grafmonument Janny

Klassiek en elegant. Een zerk van glas en natuursteen met orchidee en bronzen letters voor Janny.

Ontdek meer

 

Kleurrijke bijzetting van glas in vorm van zerk en urn met Haagse ooievaar. Bijzetting kleurrijke glazen urn

Creatief en persoonlijk. Een bijzetting in de vorm van een kleurrijke glazen zerk met gebrandschilderde Haagse ooievaar en urn in groene tinten. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met golvende matglazen plaquette en witglazen omranding. Grafmonument Conny

Rustgevend en transparant. Een golvende matglazen plaquette met witglazen omranding, opgevuld met rivierkeien voor Conny.

Ontdek meer

 


Glazen grafmonument met fotoprint van zeezicht, twee glazen hartjes en plantvak in vorm van letter E. Grafmonument Esther

Licht en natuurlijk. Een persoonlijk glazen grafmonument met foto van zeezicht, twee glazen hartjes en plantvak in de vorm van een E van Esther.

Ontdek meer

 

Glazen urnengrafmonument voor een meisje met roze vlinder en sierlijke witte lijnen en naam Babyurnengrafmonument Fem

Helder, roze en vrolijk. Een speels urnengraf met zwevende roze vlinder en witte sierlijnen voor Fem.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met fotoprint en rivierkeien. Grafmonument Co

Rustgevend en persoonlijk. Een grafmonument met fotoprint van berg en dal, gecombineerd met natuurlijke materialen van glas, rivierkeien en heideplanten.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument voor echtpaar met orchidee en trouwringen waardoor Johanne en Jan voor altijd verbonden blijven. Grafmonument echtpaar

Zacht, liefdevol en transparant. Een glazen grafmonument met orhidee en trouwringen waardoor het echtpaar Johanna en Jan voor altijd verbonden blijft.

Ontdek meer

 


Bijzetting van glas en natuursteen voor Johanna op R.K. begraafplaats H. Bonifatius in Rijswijk. Bijzetting Johanna

Liefdevol, natuurlijk en strak. Met een tweede inscriptie plaquette en een glazen hart met kleurenfoto is het echtpaar vol altijd verenigd. 

Ontdek meer

 

Kleurrijk glazen grafmonument met blaasbloemen, gefusde paardenstaart en eigen handschrift. Grafmonument Lieke

Kleurrijk, creatief en speels. Een persoonlijk glazen grafmonument voor Lieke met gefusde paardenstaart, blaasbloemen en naam in eigen handschrift.

Ontdek meer

 

Blauw kindergrafmonument met ster en beertje voor een jongen op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam. Kindergrafmonument Luca

Lief, zacht en stralend. Een kindergrafmonument met een kleurenfoto van Luca samen met een blauw beertje in een stralende ster.

Ontdek meer

 

Glazen urnengrafmonument met zwevende bol van roestvast staal als verbinding tussen twee glazen plaquettes van floatglas. Urnengrafmonument Miel

Rustgevend met veel contrast. Een bijzonder urnengrafmonument met als verbinding tussen twee glazen plaquettes een 'zwevende'bol van roestvast staal.

Ontdek meer

 

glazen urnengrafmonument met omranding van natuursteen en uitzicht over weilanden. Urnengrafmonument Tom

Strak, modern en persoonlijk. Een combinatie van glas en natuursteen met uitzicht over de weilanden waar Tom op uitkeek vanuit zijn woning.

Ontdek meerGlazen kindergrafmonument in roze met Woezel en Pip voor een meisje Kindergrafmonument Vienna

Een schattig kindergrafmonument voor een meisje met een kleurenfoto van Vienna en haar favoriete hondenvriendjes Woezel en Pip.

Ontdek meer

 

Grafmonument Sipke

Strak en modern. Een grafmonument voor Sipke met twee glazen plaquettes en twee bruin geëmailleerde zerken van glas en omranding van rvs.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met twee plaquettes en kleurenfoto met paarse omranding. Grafmonument Veronique

Kleurrijk en persoonlijk. Een glazen grafmonument met twee plaquettes, een paarse omranding en grote kleurenfoto van Veronique.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met kleurenprint en zwart granieten omranding en zerk, een zerk van glas, tekening en tekst van kinderen en brievenbus. Grafmonument Sarah

Een grafmonument voor Sarah met glazen plaqette, zwart granieten omranding en zerk, een tweede zerk van glas, tekst en tekeningen van de kinderen en brievenbus.

Ontdek meer

 

Kleurrijk gefused grafmonument met golfbrekers op Zeeuws strand Grafmonument Giel

Persoonlijk en natuurlijk. Een kleurrijk gefused grafmonument voor Giel met golfbrekers op een Zeeuws strand.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met twee gebogen glazen plaquettes met gezandstraalde zonnebloem, zwart granieten omranding en persoonlijk beeldhouwwerk. Grafmonument Anny

Rustgevend en kunstzinnig. Twee gebogen glazen plaquettes met gezandstraalde zonnebloem, zwart granieten omranding en persoonlijk beeldhouwwerk.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met foto van ruwe zee bij Shetlandeilanden Grafmonument Carlos

Natuurlijk en persoonlijk. Een glazen grafmonument voor Carlos die uitkijkt over een ruwe zee en rotsen bij de Shetlandeilanden.

Ontdek meer


 

Blauw glazen grafmonument met rvs accenten Grafmonument Cees en Aad

Blauw, modern en liefdevol. Een glazen grafmonument met fraaie rvs accenten, in nauwe samenwerking ontworpen met Cees voor zijn vrouw Aad.

Ontdek meer

 


Grafmonument Dirk

Strak en modern. Een bijzonder glazen grafmonument met liggende zerk voor Dirk in blauw, wit en grijstinten met persoonlijke tekst.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met strandfoto, schelpen en zand. Grafmonument Ria

Natuurlijk en rustgevend. Een grafmonument voor Ria bestaande uit twee glazen plaquettes met strandfoto met schelpen en zand.

Ontdek meer


 

Glazen kindergrafmonument in vorm van een ster met zeepaardje. Grafmonument Ian

Kindergrafmonument in de vorm van een ster met daarin een gezandstraald transparant gehouden zeepaardje voor Ian.

Ontdek meer

 

Glazen lessenaar met kleurenfoto in combinatie met natuurstenen omranding en bronzen veer Glazen lessenaar met natuursteen

Mooie combinatie van moderne technieken en materiaal in combinatie met klassieke details.

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument met hart en Winnie de Pooh Kindergrafmonument Tobias

Kleurrijk en persoonlijk. Familie van Tobias heeft het liefdevolle ontwerp met hart en Winnie de Pooh zelf aangeleverd. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met ruwe klei, glas en muziekinstrument. Grafmonument Joop

Rustgevend en natuurlijk. Een grafmonument met ruwe kei, glas en klarinet voor jazzmuzikant Joop. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met glas, zwart graniet en portretfoto. Grafmonument Jo

Strak en modern. Een fraai grafmonument voor Jo met grote kleurrijke portretfoto gecombineerd met glas en zwart graniet.

Ontdek meer

 

Grafmonument met glazen plaquette, granieten zerk en kleurenfoto op algemeen graf. Grafmonument Willem

Eenvoudig en persoonlijk. Een combinatie van glas en zwart graniet op een algemeen graf met kleurenfoto met naam in eigen handschrift van Willem.

Ontdek meer

 

Matglazen kindergrafmonument met Hazeltje Kindergrafmonument Floris

Lief en speels. Een matglazen kindergrafmonument voor Floris met zijn favoriete knuffel Hazeltje, zijn naam in blauw en gele sterretjes. 

Ontdek meer

 


Glazen grafmonument in blauw en wit met rvs Grafmonument Dick

Strak en modern. Glas in blauw en wit uitgevoerd gecombineerd met twee vazen van roestvast staal (rvs) voor Dick.

Ontdek meer

 

Bijzetting in vorm van glazen zerk op bestaand graf van natuursteen Bijzetting Ronald

Een bijzetting van glas met fotoprint van Christus de Verlosser voor Ronald op een bestaand graf van natuursteen.

Ontdek meer

 

Glazen zerk met fotoprints op natuurstenen zerk en pilaar Urnengraf Larisa

Kleurrijk en persoonlijk. Een urnengraf met een print van bloemen voor Larisa en een fraaie portretfoto onder glas gemonteerd op een natuurstenen zerk en pilaar.

Ontdek meer

 

Urnengraf met glazen plaquette en gezaagde ruwe kei Urnengraf Janny

Persoonlijk en natuurlijk urnengraf voor Janny met een deels gematteerde plaquette en een gezaagde ruwe kei.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument in de vorm van een hart met portretfoto in kleur Grafmonument Tessa

Persoonlijk en kleurrijk. Een liefdevol glazen grafmonument voor Tessa in de vorm van een hart met vrolijke kleurenfoto.

Ontdek meer

 

Blauw glazen grafmonument met ruwe kei en zwart graniet Grafmonument Koen

Rustig en modern. Een bijzondere combinatie van blauw glas en verschillende granietsoorten voor Koen.

Ontdek meer

 

Zwart granieten grafmonument en glazen plaquettes op granieten pilaren Grafmonument Albe

Strak en klassiek. Zwart gepolijst granieten grafmonument, twee glazen plaquettes op granieten pilaren en kleurenprints voor Albe.

Ontdek meer

 

Kindergrafmonument voor een meisje met glazen hart en kleurrijke grote portretfoto Kindergrafmonument Noor

Een liefdevol en persoonlijk kindergrafmonument met glazen hart en kleurrijke portretfoto voor Noor.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument in roze tinten met fotoprint. Grafmonument Astrid

Kleurrijk, creatief en persoonlijk. Een glazen plaquette met diverse foto's in roze tinten voor Astrid. 

Ontdek meerGlazen grafmonument met ruwe kei en glazen omranding in groentinten Grafmonument Wim

Strak en modern. Een grafmonument met een bijzondere combinatie van glas en ruwe kei in groentinten voor Wim.

Ontdek meerGlazen grafmonument met portretfoto en kindertekening Grafmonument Cindy

Kleurrijk en bijzonder. Glazen grafmonument met grote portretfoto van Cindy en een tekening van haar kinderen, gecombineerd met cortenstaal en graniet.

Ontdek meer

 

Urnengrafmonument van cortenstaal en glazen plaquette Urnengrafmonument Paul

Natuurlijk en persoonlijk. Een urnengrafmonumenten bestaande uit een opvallende cortenstalen zuil met foto voor Paul.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met twee glazen plaquettes, fotoprint van bloesem en rummikub steentjes. Grafmonument Bep

Persoonlijk en kleurrijk. Glazen grafmonument met twee glazen plaquettes met kleurenprint van bloesem en gebrandschilderde rummikub steentjes.

Ontdek meerBabygrafmonument bestaande uit een glazen lessenaar met gebrandschilderde tekening van auto met aanhangwagen en dieren. Babygrafmonument Cas

Transparant en speels. Een glazen lessenaar voor Cas met gebrandschilderde tekening van auto met aanhangwagen en dieren.

Ontdek meer

 

Glazen babygrafmonument voor een jongen in blauw en wit met regenboog, handen en tekst. Babygrafmonument Lennan

Liefdevol en kleurrijk. Een babygrafmonument met regenboog voor Lennan met handen en groet van familie.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met grote kleurenfoto van Jan met gitaar Grafmonument Jan

Kleurrijk en muzikaal. Een prachtige kleurenfoto van Jan met zijn gitaar op een staande glazen plaquette. 

Ontdek meer

 

Grafmonument met portretfoto in glazen hart gecombineerd met granieten omranding Grafmonument Bertha

Liefdevol, rustig en modern. Een portretfoto van Bertha geprint in een contour geslepen glazen hart.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met dekplaat in waterstructuur Grafmonument Bob

Natuurlijk en modern. Een persoonlijk glazen grafmonument voor Bob met een bijzondere dekplaat in waterstructuur.

Ontdek meer

 

Grafmonument met zwerfkei en glazen plaquettes. Grafmonument Greet

Natuurlijk en persoonlijk. Een zwerfkei en twee glazen plaquettes met gestraalde anjer en tekst voor Greet.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met houten meerpaal en zinken omranding Grafmonument Mariska

Persoonlijk en creatief. Een fraaie combinatie van glas, hout en zink met grote kleurenprint van Mariska in een berglandschap.

Ontdek meer

 

Blauw glazen kindergrafmonument met grote kleurenprint, eigen handschrift en handafdruk. kindergrafmonument Senna

Vrolijk en stoer. Een blauw glazen grafmonument voor Senna met grote portretfoto, handafdruk, tekening en naam in eigen hadschrift.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument, twee gebogen plaqettes met zonsondergang en tatoeage Grafmonument Peter

Rustgevend en opvallend. Een persoonlijk glazen grafmonument met dubbele gebogen plaqettes voor Peter met zonsondergang en tatoeage.

Ontdek meer

 

Grafmonument met glazen zerk in waterstructuur gestold en strandfoto met hond Grafmonument Rineke

Natuurlijk en modern. Een grafmonument met glazen zerk in waterstructuur gestold voor Rineke, met eigen handschrift en een foto van haar hond op het strand.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met twee gebogen plaquettes in combinatie met een zwart granieten zerk. Grafmonument voor Tini

Glazen grafmonument met twee gebogen plaquettes met kleurenprint van Alpenlandschap en gezandstraalde roos voor Tini.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met rvs omranding en fotocollage Grafmonument Stan

Modern en persoonlijk. Een grafmonument van blauw fuse glas met rvs omranding voorzien van fotocollage en karakteromschrijving van Stan.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met gezandstraalde tekening van Ben op zijn quad. Grafmonument Ben

Persoonlijk en stoer. Een in mattinten gezandstraalde tekening van Ben op zijn quad gecombineerd met zijn portretfoto in kleur.

Ontdek meer

 

Glazen grafmonument met natuursteen en rvs. Grafmonument Josef

Strak en modern. Een glazen grafmonumenten gecombineerd met natuursteen en rvs voor Josef.

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument in roze en wit met kleurrijke portretfoto Grafmonument Lina

Lief en vrolijk. Een glazen kindergrafmonument in roze en wit met kleurrijke portretfoto van Lina in hartvorm.

Ontdek meer

 

Gefused kleurrijk glazen grafmonument met glazen omranding. Grafmonument Birgitte

Persoonlijk en kleurrijk. Een gefused grafmonument met liefdevolle tekst voor Birgitte, symbolisch uitgebeeld als spil van het gezin.

Ontdek meer


 

Glazen grafmonument met fotoprint van schilderij. Grafmonument Bernadette

Rustgevend en spiritueel. Een grafmonument voor Bernadette met fotoprint van schilderij, geplaatst op een sokkel van zwart graniet gezoet.

Ontdek meer
 


Glazen plaquette met eigen schilderij. Grafmonument Mea

Creatief en kleurrijk. Door het verwerken van een eigen schilderij van Mea ontstaat er een uniek en persoonlijk grafmonument.

Ontdek meerGlazen grafmonument met natuursteen en rvs. Grafmonument Nils

Een stijlvol grafmonument voor Nils; een combinatie van glas, zwart graniet gezoet en roestvast stalen (rvs) klemmen.

Ontdek meer

 

Glazen kindergrafmonument met foto van Tom met zijn hond Kindergrafmonument Tom

Stoer en kleurrijk. Een glazen kindergrafmonument voor Tom met zijn hond, tekeningen en naam in eigen handschrift.

Ontdek meerGrafmonument met ronde glazen plaquette met rvs boog geplaatst op granieten zerk gecombineerd met glazen omranding. Grafmonument Claudia

Een grafmonument voor Claudia met ronde glazen plaquette omrandt met rvs op granieten zerk met verwijzingen naar haar sportieve interesses.

Ontdek meerGrafmonument met lessenaar van glas met portretfoto gecombineerd met natuurstenen omranding. Grafmonument Kevin

Strak en modern. Een grafmonument voor Kevin met een naamplaquette van glas en zijn portretfoto in combinatie met een omranding van natuursteen.

Ontdek meer