Gedenkteken met ruwe steen en glas

Album - Gedenkteken met ruwe steen en glas

Roze gebrandschilderde gerbera
Dit gedenkteken is opgebouwd uit een ruwe kei met een glasplaat. De ruwe kei (sasso rosso) is afkomstig uit Griekenland en geeft een roze bruine uitstraling. Op de ruwe kei is een glazen plaquette geplaatst uit kristal plus glas en is gemonteerd op drie afstandhouders van roestvast staal. Door de grillige vorm van de sasso rosso kei is elke afstandhouder op maat gemaakt. Rechtsboven is een roze gerbera gebrandschilderd. De persoonlijke tekst, naam en datum zijn gezandstraald en wit gebrandschilderd. De plaquette is rondom gebrokkeld, waardoor deze mooi aansluit bij de ruwe kei.

Glazen omranding
De witte splitlaag die van voor naar achteren loopt, geeft een mooi contrast met de roze kleur van de kei en gebera. Beiden plantvakken hebben een natuurlijk vorm en kunnen per seizoen qua kleur worden ingedeeld. Om meer ruimte te houden op het grafmonument is ervoor gekozen om de glazen omranding rechtop te zetten en op de fundering te lijmen.

Overzicht gerealiseerde grafmonumenten

Gedenkteken met ruwe steen en glas

Gedenkteken met ruwe steen en glas

Roze gebrandschilderde gerbera Dit gedenkteken is opgebouwd uit een ruwe kei met een glasplaat. De ruwe kei (sasso rosso) is afkomstig uit Griekenland

  • Omranding Glazen omranding
  • Catalogus Grafmonument glas met een ruwe kei
  • Bewerking Natuurlijk
  • Type Eigen graf, Grafmonumenten
  • Materiaal Glas, Ruwe steen