Bedrijfsnaambord

Album - Bedrijfsnaambord

Bedrijfsnaambord met magenta achterplaat en extra naamplaquette
Dit glazen bedrijfsnaambord is gemaakt voor een uitvaartonderneming. Op de wand is een fel roze of magenta achterplaat bevestigd. De glazen plaquette met 'Ingang uitvaartcentrum' zit met rvs afstandhouders aan de magenta achterplaat bevestigd. Teksten zijn diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. Om het geheel een extra dementie te geven, is de naam van de uitvaartondernemer op een extra glazen plaquette geplaatst. Deze is weer met rvs afstandhouders van de glazen plaquette geplaatst. De bruine kleur is een gemêleerde achtergrond met wit gebrandschilderde letters.

Ook een glazen naambord voor uw bedrijf?
Bedrijfsnaamborden zoals deze kunnen in bijna alle vormen en maten en zijn geschikt voor binnen en buiten. Tevens kunnen we ledverlichting aanbrengen bij de naamborden. Omdat we alle bedrijfsplaquettes zelf ontwerpen en in eigen beheer produceren kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en een korte levertijd. Voor meer informatie zijn we telefonisch bereikbaar op 079 - 343 33 77 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorbeelden bedrijfsnaamborden

Bedrijfsnaambord

Bedrijfsnaambord

Bedrijfsnaambord met magenta achterplaat en extra naamplaquette Dit glazen bedrijfsnaambord is gemaakt voor een uitvaartonderneming. Op de wand is een

  • Omranding
  • Catalogus Bedrijfsborden en naamborden
  • Bewerking Bedrijfslogo
  • Type Naamborden
  • Materiaal Glas