Bedrijfsnaambord en naamplaquette gecombineerd

Album - Bedrijfsnaambord en naamplaquette gecombineerd

Bedrijfsnaambord met blauwe achterplaat
Dit glazen bedrijfsnaambord (30 x 20 x 1 cm) is gemaakt voor een accountant en belastingadviseur met kantoor aan huis. Op de wand is een blauwe achterplaat bevestigd. De glazen plaquette van floatglas zit met rvs afstandhouders aan de blauwe achterplaat bevestigd. Het logo en bedrijfsnaam zijn gebrandschilderd.

Naamplaquette transparant 
Het bedrijfsnaambord is deels bevestigd aan de transparant gehouden naamplaquette van floatglas (30 x 20 x 1 cm). De namen zijn gebrandschilderd. Het geheel is ook weer bevestigd met afstandhouders van roestvast staal.

Ook een glazen naambord voor uw bedrijf?
Bedrijfsnaamborden zoals deze kunnen in bijna alle vormen en maten worden gemaakt en zijn geschikt voor binnen en buiten. Tevens kunnen we ledverlichting aanbrengen bij de naamborden. Omdat we alle bedrijfsplaquettes zelf ontwerpen en in eigen beheer produceren kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en een korte levertijd. Voor meer informatie zijn we telefonisch bereikbaar op 079 - 343 33 77 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorbeelden bedrijfsnaamborden

Bedrijfsnaambord en naamplaquette gecombineerd

Bedrijfsnaambord en naamplaquette gecombineerd

Bedrijfsnaambord met blauwe achterplaat Dit glazen bedrijfsnaambord (30 x 20 x 1 cm) is gemaakt voor een accountant en belastingadviseur met kantoor a

  • Omranding
  • Catalogus Bedrijfsborden en naamborden
  • Bewerking Bedrijfslogo, Kleurrijk, Modern
  • Type Naamborden
  • Materiaal Glas, RVS