Workshop glas fusen

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor uw personeel? Of wilt u een gezellig en creatief uitje organiseren met familie of vriend(inn)en? Met een workshop glas fusen bij Bosch Glaskunst verlegt u uw artistieke grenzen en gaat iedereen met een uniek (kerst)geschenk naar huis. Met simpele basistechnieken maken deelnemers van de workshop een persoonlijke creatie van glas. Op de pagina glas fusen vindt u meer informatie over het bewerkingsproces.

Workshop glas fusen bij Bosch Glaskunst

Wat kunt u verwachten?

U wordt ontvangen met koffie of thee en krijgt een korte uitleg over het maken van glazen objecten. U leert omgaan met een glassnijder en krijgt de gelegenheid deze techniek te oefenen. Daarna begint u aan uw kunstwerk. U zoekt kleuren glas uit, snijdt dit en legt de stukjes op de plek waar u ze hebben wilt.

 

 

Maak een ontwerp of schets

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Desgewenst kunt u van tevoren thuis een ontwerp/schets maken en met een mal werken. Als u tevreden bent over uw creatie zetten wij het in de oven zodat het glas met elkaar versmelt. Dit fusen duurt een aantal dagen. Wij nemen contact met u voor een afspraak wanneer u de glasobjecten kunt komen afhalen. Workshop glas fusen bij Bosch Glaskunst

Compleet uitje

Aansluitend verzorgen wij ook tegen meerprijs een maaltijd: van een simpel hapje tot een volledig buffet. Dan maakt u er een compleet uitje van. Grootte van de groep 8 tot maximaal 30 personen.

Wat kost het?

Prijs: groepen tot en met 8 personen: € 65,- p.p. per dagdeel, inclusief koffie/thee. Prijs op aanvraag voor groepen met meer dan 8 personen

Vragen of reserveren?

Neem contact met ons op