Bedrijfsborden van roestvast staal (rvs)

Rvs naambord voor uw bedrijf
 

Op zoek naar een bedrijfsbord van roestvast staal? Bosch Glaskunst maakt naamborden van roestvast staal (rvs) volledig op maat. De chique en strakke rvs naamborden kunnen in diverse vormen en afmetingen geproduceerd worden. Bovendien zijn de bedrijfsborden weersbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Bedrijfsnaambord van rvs ontwerpen

Uw bedrijfslogo, letters en/of cijfers kunnen uit het roestvast staal worden gesneden of gelaserd. Daarnaast is het mogelijk om het bedrijfsnaambord te combineren met glas of te buigen zodat deze bevestigd kan worden op een ronde muur. Vanzelfsprekend krijgt u uw ontwerp ter goedkeuring voorgelegd.

Een rvs bedrijfsbord laten maken?

Onze rvs bedrijfsborden zijn in bijna alle vormen en afmetingen leverbaar en geschikt voor binnen en buiten. Bovendien maken wij bedrijfsborden van glas en cortenstaal. Wij garanderen een hoge kwaliteit met korte levertijd en kunnen het bedrijfsbord monteren. Neem contact op voor meer informatie via 079 - 343 33 77vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel via onze webshop.

Voorbeelden op maat gemaakt

Wij leveren ook standaard maten en modellen van naamborden en naamplaten van glas, rvs en cortenstaal

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen