Bedrijfsborden van glas

Glazen naambord voor uw bedrijf

Onze glazen naamborden voor bedrijven inclusief uw bedrijfslogo zijn in alle mogelijke afmetingen verkrijgbaar. Het glazen bedrijfsbord ziet er luxueus uit, is ijzersterk, geschikt voor binnen en buiten en gemakkelijk in onderhoud.

Uw glazen bedrijfsnaambord creëren

U kunt een naambord laten maken van mat of helder glas. Letters worden niet geplakt maar gezandstraald en eventueel ingekleurd. De achterplaat is leverbaar in alle mogelijke kleuren of van roestvast staal (rvs) en wordt desgewenst afgestemd op de huisstijl het (kantoor)pand en de omgeving. Vanzelfsprekend wordt uw bedrijfslogo verwerkt in het ontwerp en vóór productie ter goedkeuring met u afgestemd.

Een glazen bedrijfsbord laten maken?

Onze glazen bedrijfsborden zijn in bijna alle vormen en afmetingen leverbaar en geschikt voor binnen en buiten. Bovendien maken wij bedrijfsborden van roestvast staal (rvs) en cortenstaal. Wij garanderen een hoge kwaliteit met korte levertijd en kunnen het bedrijfsbord monteren. Neem contact op voor meer informatie via 079 - 343 33 77 of vraag vrijblijvend een offerte aan

Voorbeelden op maat gemaakt

Wij leveren ook . 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen