Bedrijfsborden van cortenstaal

Cortenstaal naambord voor uw bedrijf


Een uniek bedrijfsbord laten maken? Naamborden van cortenstaal zijn gemaakt van roestend staal en hierdoor sterk en onverwoestbaar. Bosch Glaskunst vervaardigt in eigen beheer bijna alle maten en modellen naamborden voor uw bedrijf.

Uw glazen bedrijfsnaambord creëren

Uw bedrijfslogo, letters en/of cijfers worden water uitgesneden en de kleur van de muur of de achterplaat bepaalt de tekstkleur. Vanzelfsprekend krijgt u uw ontwerp ter goedkeuring voorgelegd.

Een cortenstaal bedrijfsbord laten maken?

Onze cortenstaal bedrijfsborden zijn in bijna alle vormen en afmetingen leverbaar en geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast maken wij ook bedrijfsborden van glas en roestvast staal (rvs). Wij garanderen een hoge kwaliteit met een korte levertijd en kunnen het bedrijfsbord monteren. Neem contact op voor meer informatie via 079 - 343 33 77vraag vrijblijvend een offerte aan. Via onze webshop kunt u ook een standaard model naambord en naambord op maat van cortenstaal bestellen.

Standaard cortenstalen borden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen